Управителят на Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД Георги Станчев и неговият

...
Управителят на Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД Георги Станчев и неговият
Коментари Харесай

Старозагорци ще се возят на модерни електрически автобуси

Управителят на „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ ЕООД Георги Станчев и неговият екип бяха домакини при провеждането на първа работна среща по отношение на осъществяване на контракт „ Доставка на 33 нови дванадесет метрови електрически рейсове и в допълнение съоръжение към тях за потребностите на публичен превоз в “, план „ Прилагане на ограничения за възстановяване качеството на живот в град Стара Загора “ финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 “.

В срещата участваха госпожа Мирослава Шопова, началник на плана и шеф отдел „ Европейски стратегии и интернационално съдействие “ в Община Стара Загора, госпожа Бояна Делева – шеф отдел „ Транспорт “ в локалната администрация и координатор плана,   представители на производителя на електрическите автобусни IRIZAR E-MOBILITY SL – господин Иманол Рего – изпълнителен шеф, господин Микел Иризар –търговски шеф и госпожа Силвия Иванова – представител на „ ЕЛ БУС ТРАК ЕНД КОУЧ БЪЛГАРИЯ “ ООД. 
 Младежкият общински съвет на Стара Загора постави клетва Младежкият общински съвет на Стара Загора постави клетва
15 новоизбрани членовете на Младежки общински съвет Стара Загора поставиха през днешния ден клетва да работят за своите съграждани и да усъвършенстват е...

На срещата беше разискван графикът на осъществяване за произвеждане и доставка на 33 броя електрически рейсове. Стартираха дейностите по направа на спецификации и дизайна на транспортните средства и плануваните зарядни станции. Представителите на изпълнителя дадоха обяснения на въпроси за аварийни елементи и гаранционни материали.

Припомняме, че по плана ще бъдат доставени нови 33 електрически рейса и 18 двойни зарядни станции. На територията на тролейбусното хранилище ще бъдат построени две комплектни трансформаторни станции с прилежащата към тях закрита разпределителна за зареждане на зарядните станции.

С осъществяването на ограниченията по този план количеството на фините прахови частици  ще се понижи с 0,72 тона годишно, което ще усъвършенства екологичните характерности за над 130 000 поданици на Стара Загора. Общата инвестиция е близо 53,8 млн. лв., като оперативна стратегия „ Околна среда 2014 - 2020 година “ обезпечава безплатно 44,9 млн. лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР